webdesign

Uw website – de fysieke etalage van een zaak –
Hij dient om de identiteit naar buiten te brengen en het eerste contact met de klant tot stand te brengen.

Een goede website dient voor jou te “werken” eerder dan een statisch pamflet te zijn. Een goede website is dynamisch en interactief.
Het maakt de klant duidelijk wat hij van jou kan verwachten en hoe hij met jou in contact kan komen. In vele gevallen maakt de website zelfs direct business mogelijk.
Je kan bv een shop koppelen aan je website of ervoor zorgen dat je bezoekers snel contact kunnen opnemen met jouw of je bedrijf.

Net zoals uw zaak
moet ook uw website steeds in beweging zijn.

Designing your online identity maakt samen met jou een analyse van wat je website moet uitstralen en wat die voor jou moet doen. Daarna realiseren we hem tot hij helemaal beantwoordt aan je wensen en behoeften.

Bij de analyse gaan we vooral uit van jouw verhaal en vertalen dat door het plaatsen van blogberichten, reportages, foto’s en video’s die jou bedrijf in de kijker zetten.

Daar waar nodig zorgen wij voor domeinnamen, webruimte en alles wat nodig is om de website operationeel te maken.

In combinatie met social media management koppelen wij uw Facebook en Instagram profiel aan uw website om zo een actieve website te realiseren die constant in beweging is waardoor je website snel gevonden wordt door jouw doelgroep.