Social media management

Een goede website moet ‘bewegen’. Er moet regelmatig wat veranderen om de aandacht van de klant te blijven trekken.
Social Media biedt u een enorm platform om met uw doelgroep in contact te komen.  Het zorgt voor meer naamsbekendheid en hebben een grote invloed op de ranking van uw website in Google.  

Een website die niet regelmatig verandert ,zakt immers snel weg in de ranking en is derhalve minder zichtbaar.

Maar een website mag ook weer niet teveel veranderen om geen onrustige indruk te wekken.

Om de aandacht van de klant te trekken en gaande te houden, koppelen we de website aan een Facebook pagina en/of een Instagram account. Hierin kunnen we regelmatig berichten plaatsen, je verhaal vertellen, promoties aanbieden, enz…. Om goed te zijn, zou er minstens eens per week (liefst meer) een bericht geplaatst moeten worden.

Bij Design your online identity zijn we er ons echter van bewust dat het runnen van een zaak zeer intensief is en de nodig tijd en aandacht vereist, waardoor we er dikwijls niet toe komen om regelmatig berichten te posten en op te volgen.

Via onze module Social Media Management
nemen wij die taak van jou over

Met de juiste regelmaat posten wij berichten en vullen we je verhaal aan. We kijken wanneer de beste momenten van posten zijn en vangen reacties op om ze naar jou door te sturen. Wij zorgen voor een gezonde dynamiek. Daar waar nodig en mits eveneens een gezonde regelmatig passen we jouw website aan en actualiseren hem naar behoefte.

Dit gebeurt allemaal instant zodat je niet eindeloos hoeft te wachten op aanpassingen.